Opiskelijakunta

Opiskelijakunta

Opiskelijakunta on yhteisö, jonka kaikki koulun opiskelijat muodostavat.

Toiminta

Opiskelijakunta valitsee keskuudestaan opiskelijakunnan hallituksen. Hallitus johtaa opiskelijakunnan toimintaa, huolehtii juoksevista asioista, järjestää teemapäiviä ja valmistelee esityksiä opiskelijakunnalle, johtokunnalle, opettajakunnalle ja rehtorille. Erkko-lukion Opiskelijakunnan hallitukseen kuuluu kolme - viisi opiskelijaa jokaiselta vuositasolta, yhteensä 13 opiskelijaa. Jokaisella jäsenellä on oma tehtävänsä. 

Tämänvuotinen hallituksemme on eloisa, aktiivinen ja ideoita täynnä. Syyslukukauden suunnitelmiin kuuluvat ainakin jo perinteeksi muodostuneen aatospäivän järjestäminen marraskuussa sekä joulutapahtuma. Teemapäivien ideana on tuoda virkistystä koulunkäyntiin. 

Hallitus pyrkii jatkuvasti kehittämään koulun viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Se on mukana myös koulun yleisessä kehitystoiminnassa, suunnittelussa ja arvioinnissa. Sillä on edustajansa johtokunnassa, ja jäsenet voivat osallistua myös opettajainkokouksiin. Hallitusta siis kuunnellaan, ja sillä on mahdollisuus vaikuttaa koulua koskeviin asioihin lain ja järjestyssääntöjen rajoissa. Jos sinulla on ideoita esimerkiksi koulun ilmapiiriin, viihtyisyyteen tai turvallisuuteen liittyen, voit kertoa niistä jollekin hallituksen jäsenistä, joka vie ideasi eteenpäin.

Opiskelijakunnan hallitus toivottaa kaikille reipasta lukuvuotta. Tehdään yhdessä koulustamme entistäkin viihtyisämpi paikka olla ja opiskella! 

Opiskelijakunnan sähköpostiosoite: opiskelijakunta.erkkolukio@orimattila.fi

 

Opiskelijakunnan hallitus 2018-2019

Alaputto Eevi 16B
puheenjohtaja ja rahastonhoitaja

Gröndahl Inka 17B
valokuvausvastaava

Heikkilä Suvi 17A
avustusvastaava

Kaija Aaro 17A
kahvilavastaava

Karonen Saga 16B
varapuheenjohtaja ja somevastaava

Lohikainen Eveliina 16A
sähköposti- ja postivastaava

Rantasalmi Katariina 17A
sihteeri

Romppanen Niko 17A
jäsen

Saarinen Neea 17B
kuulutusvastaava